Kvällseko 2017

4 juli

Travelling Band

Nostalgirock med Travelling Band som spelar gamla godingar med Elvis, Creedence och mycket annat. Sommarens enda spelning med dessa underbara musiker. Boka biljetter i god tid!

________________________________

11 juli

Amanda & Josefin

Showartisterna Amanda Cederberg och Josefine Larsson ingår i
kristianstadsgruppen ”Showtime” och tillsammans har de gjort allt ifrån stora showproduktioner till företagsunderhållning, galor och internationella shower. Förbered dig på en fantastisk kväll med blandad musikunderhållning med en härlig musikmix från 60- och 70-talet.

________________________________

18 juli

Dönaberga

Bandet Dönaberga bjuder på egna texter till härlig irländsk musik med skånsk klang och låtar från när och fjärran. Som vanligt bjuds det på äkta spelglädje och en del dråpliga historier! 

________________________________

25 juli

Leif C Thuresson – När man är en glad(?) pensionär..

Leif C Thuresson bjuder på en föreställning med en blandning av lurig lyrik och allvarliga raljanta visor om pensionärslivets faser och fasor.  Han bjuder på texter från bla Allan Edwall, Rune Andersson, Tage Danielsson och Gustav Fröding. Här blandas frisk humor och föryngringskrämer i raska takter, för att bli gammal, det är ingenting för mesar.

________________________________

1 augusti

Gotte Roland Gottlow – En värld av musik!

Genom århundradena är det många människor som har korsat Atlanten. Gotte sjunger sånger från de gamla segelfartygens tid, från bomullsfälten i Alabama, om kärlek och längtan i Senegambia, svenska emigrantvisor, Brasiliansk dragspelsmusik och kanske en finsk Tango! Gotte bjuder på sång, dragspel, gitarr och en konting från Västafrika.
________________________________

8 augusti

Anders Anton- TRIO TAUBE

Anders Anton kommer i år till Nyteboden med en nybildad grupp – Trio Taube. Vi får lyssna till Evert Taubes fantastiska texter som kommer att få er att ryckas med i fantastiska sjömanshistorier, ljuva kärleksvalser och målande naturbeskrivningar. Musik i ett spännande möte mellan vissångaren Anders Anton och två unga musiker med bakgrund i jazz och romsk musik. Anders Anton (sång och gitarr), Lelo Nika Jr. (accordeon) och Jesper Nordberg (kontrabas).
________________________________

Samtliga kvällar inleds kl 19.30. Pris 150 kr inklusive enkel kaffe och kaka. Betalas i kassan på plats. Använd gärna betalkort. Biljettbokning: 0734-175692 (Sten) och 0709-752487 (Julia) . Begränsat antal platser. Föreställningarna ges på bryggan vid Harry Martinsons födelsehem i Nyteboda. Vid dåligt väder medtag bra kläder. www.nyteboden.se

Amanda & Josefin

Showartisterna Amanda Cederberg och Josefine Larsson ingår i kristianstadsgruppen ”Showtime" och tillsammans har de gjort allt ifrån stora showproduktioner till företagsunderhållning, galor och internationella shower. Förbered dig på en fantastisk kväll med blandad musikunderhållning med en härlig musikmix från 60- och 70-talet.